Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Yeşil Cafe › YAZ BİTMEDEN YENİ BİR ORGANİZASYON YAPALIMMI ?
Sevgili yeşilyurt.org liler yaz bitmeden yeni bir organizasyon yapalımmı ?
tekliflerinizi bekliyorum.
bence hep birlikte şehir dışı gezi yapalım ne dersiniz …mesele
Tekirdağ Avşa adasına …deniz kumsal eğlence ne dersiniz Avşa adasını yeşilyurt gençliği ile tanıştıralımmı?
sizin tekliflerinizi bekliyorum
düşünce güsel abi…
bence tekne gezisi yapalımm…!!!!
ne yaparsanız yapın 19 ağustosda ist olun,eğlencemde sizlerinde olması en cok beni mutlu edecektir
tekne geziside olur şehir dışıda olur ama şehir dışı daha yatkın…
tabi eğer kamp yapcaksak.
bu sefer iki elim kanda olsa gelirim abi
abi bu sefer dah çok aktivite istiyoruz. ip çekişme tabu ve istop mudur yakartopmudur nedir onun yanında uzuneşşek , voleybol ne bilem böle şeylerde yapın tabi ben seyredecem benim oynama gibi bi durumum yok
titanyumları parlat gürkann……
titanyumları parlat gürkann……
Gürkan haberleri bekliyoruz Necip Şinel'in son durumunu iletirsen sitemizde yer veririz.
ya evet adalar olsun fayton falan
yazın ortasına geldik tamam denmiş bi etkinlik yokk
piknik,tekne,avşa adaası
hangisi??? ve ne zaman???
Teklif geçen sene için geçerli imiş? Yani 2006..
AVŞA NASIL OLACAK 1 GÜNLÜK… ? riva yada ağvaya da gidilebilir.. hem piknik hem deniz olur ama önceden oraya gidilip yerin ayarlanması gerekir. ertekin abi sen nere diyosun ….haydeeee diye içinden neresi geliyo….
Abi ben bu piknikte ist deildim yaz bitmeden bi aktivite daha olması mümkünmüdür acaba…
taner abi zaten onu ayarlamaya çalışıyorlar…
ben şunu bir kere daha anladım.biri çıkıp şunu şu tarihte yapıyoruz diyip kendinden ve zamanından fedakarlık edip haydee demedikçe hiç bir şey yapılamıyor. bu her yer için geçerli.. yöre danslarında allahtan özgen gibi bi deli var.
ben herkesin fikirini bilmek ve çoğunluğa göre haraket etmek istedim…ama sanırım çoğunluk olabilecek bir fikir oluşmadı en iyisi temmuzun son pazarında yada ağustosun ilk pazarında denize de girilebilecek bir yerde piknik yapmak…ok mı?
Ertekin abim bana uyarrrrrrrr
bu arada ben köydeyim buralar çok güzellllllllll ehehhe =
ertekin abi adalara gitsek orda piknk gibi bişeyler yapsakkk
Adalar güzel fikir… İlk defa gidecek olanlar olabilir..
ben köydeyim belki gelemem ama istanbul'da olursam bu geziye kesinlikle gelmeye çalışcam…
ok..tekneyi ben ayarlıyorum..adalara ağustosun ilk haftası yada ikinci gelmek isteyenler adını yazssınlar kaç kişi olduğumuzu bilek
-Gökhan Rıza ŞiNEL
Ben de varım
bende varım + özgende vardır
erkan+ilknur+ayşegül
adım yazılmış
yapalım kocum nasıl istersen sen yeterki iste
beni de yazabilirsiniz ugur karakaya
bu sefer geliyorum pazar gunu olmak şartıylaa
hem erkan kardeşime ufakta olsa bi uğırlama olur yaaa:))))
bende geliyorummmmmmmmm : )=
ama ikinci haftası olsun :S
12 agustos herkese uygunmudur
Uygundur
tabikı yapalım zaten hiç bi aktıvıte yapmıyoruz koy gençliği olarak en azından boyle bişey yapalım
dokuz kişi olduk…yok mu arttırannn:)))
13
dokuz kişi olduk…yok mu arttırannn:)))
13 olmuşuz:)
bu arada 11 ağustos un olma ihtimali çok yüksek……
Cumartesi herkes gelemeyebilir..
12 agustos herkese uygunmudur
Bana uygundur ..
görüştüğüm teknenin ..ki birçoğu öyle..bizimki tanıdık işi olacak…pazar günleri eylül ayına kadar dolu…onun için 11 ağustos olursaen kısa sürede kesinleştirmeye çalışacağım..haberlerinizi bekliyorum…
Bugün akşam üzeri İstinye'den tekneyle Paşabahçe'ye geçerken iyi bir tekne vardı, kaptanına sordum. Pazar günleri müsait oluyormuş ama masraflı. 35 kişi kapasiteli imiş. Tam dolsa adam başı 20 lira gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Az kişi ile kişi başı rakam da artar doğal olarak.
bence uyar ….detayları öğrenmek lazım…nereye götürecek kaç saat dolaşacağız..gibi….bence 35 kişi oluruz ama tabi kesinleştirmek lazım gelenleri…..
bu konu internet ortamında 11 ağustos a yetişmez.
VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN TEKNESİ—MÜZİKLİ EĞLENCE—
cumartesi saat 18-00 moda dan kalkış adalara…herkes kendini ayarlayabilirse tekne ile konuşacağım……..kestane kebab herkesten bu mesaja acele cevap bekliyorum…………………………………………………..
herhangi bişey olmazsa ben gelırım
Ertekin abi banada uyar
ok uygundur…
25/08/2007 cumartesi günü saat18-00 ile 18,30 arası bostancı sahilinden tekne haraket ediyor. gelmek isteyen bana cep telefonundan yada burada belirtmek sureti ile bildirsin
şu ana kadar…
albertis…özgür…pınar.. gökhan….erkan..ilknur…ayşegül…suat…ertekin…bebek nil..yeşim..uğur…
4 kişide benim davetlim ayriyeten…
tuhhhh o gun maca gıdıyorum yoksam gelmek ısterdım hepınıze ıyı eglenceler
artık seneyekı tekne turuna ınsallah
lubimaya o 4 kişinin içinde ben ve ablan varmı caba varsa sevınirim.
abi yaptınızmı bu geziyi resim mesim yokmu bişy yazmadınız
tanercimm yaptık geziyi süperdiiii gelenler bilirler ama resim yok bakmayla olmaz yaşamak lazımdı kaçıranlar yansınlar dertlerine
bende iş toplantısı yüzünden gidemedim malesef
gitsem resim video koyardık bakardınız.