Y O L

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Levent KIYAN
      Katılımcı

Tasit bulamadiginizdan ötürü yürümek zorunda kalipta, yürümüs oldugunuz en uzun mesafe ne kadar ?

saksu
      Ziyaretçi

Öğrenci iken Kadıköy den üsküdar a yürümüştüm. Selimiye gerisinde yanlış yerde otobüs beklemişim. 45 dakika gelmeyince bekleme inadım kırıldı, 30 dakika yürüdüm.

ilknur
      Katılımcı

ÖĞRENCİYKEN PLANSIZ BİR VEDA PARTİSİ SONUCU GECE ÇIKIŞTA MİNİBÜS BULAMAYIP
      MERSİN ÇARŞIDAN – MEZİTLİ GİRİŞİNE KADAR YÜRÜMÜŞTÜM
      BÜTÜN SINIF OYALANARAK DİNLENEREK GECE 1,5 TAN SABAH 5,5 A KADAR YÜRÜMÜŞTÜK
      OKULUN SON GÜNÜYDÜ BİR HAFTA İÇERİSİNDE HERKES MEMLEKETİNE DÖNECEKTİ ÇOK YORULMUŞTUK AMA ÇOK EĞLENCELİYDİ HİÇ DOKUNMAMIŞTI PLANSIZLIK

Levent KIYAN
      Katılımcı

Samsun Yolundan (Aydinlik Evler)  Saman Pazari Yokusuna (Abdi Ipekci Parkini biraz ilerisi) kadar olan mesafeyi 70 li yillarda haftanin en az 2 günü yürüyerek giderdim (yaklasik 10 km ). Sebebi; yolcusu kapidan disariya sarkar vaziyette duraga yaklasan Belediye Otobüsü duraga ugramadan (indir bindir yapmadan) bize nanik yaparak es gecerdi ! Dolmusa Taksiye verecek paramizda olmadigina göre kagit inceliginde köselesi olan iskarpin ayakkabiyla yola yürüyerek koyulurduk, tabii ayakkabinin alti yürüye yürüye Makarna Süzgeci gibi delik desik olurdu !  :'(

ERTEKİN
      Katılımcı

Mütemeadiyen acele bir işim yok ise vasıta bulup bulamadığıma bakmam yürürüm.Bu noktada iki tane kriterim var ..1. si yürüyeceğim yol yürünebilir mesafede olmalı maksimum 15 km
      2. si benim zaman problemim olmamalı

Hatırda kalan Yürüyüşlerim:

Sabah Gazetesinin Bostancıdaki satış geliştirme merkezinde çalışırken Nefes adlı arkadaşımla kadıköye kadar yürüdüğümü hatırlıyorum

2000 senesinde Babam ve  annemle birlikte Yeşilyurt kabaktepe istikametinde Teyzemin oturduğu Fiyez köyüne yürümüştük.Harika bir yürüyüştü..

Ümraniye ömür Hastanesinde Sevgili Erkan Şinel le istişare de bulunmak suretiyle  Küçüksu ya yaptığımız yaklaşık 9 km lik rutin ve zevkli yürüyüşlerimizi de unutmamak lazım ;D

Mecburi yürüyüşlerim:
      İş çıkışında kavacıkta indiğim akşamlar küçüksuya kadar yürümek
      Sabah işe giderken Çengelköyde tıkanan trafikte otobüsten inip köprüye ….Meciidiye köyden bir durak sonra inip çağlayan son durağa yaptığım yürüyüşler se halen daha severek yaptığım tasarruf temelli yürüyüşler dir

erkan şinel
      Katılımcı

vakti zamanında yayladan köye yapılan göçte 5 saatlik bir yürüyüş ve Sn. ertekin karakaya ile yapılan yaklaşık 9 km uzunluğunda yapılan sağlıklı düşünce yürüyüşleri.  ;D

Levent KIYAN
      Katılımcı

Sagolsun, dedem (Hasan OSKAY) sayesinde, Boztepeden Carsiya cok indik ciktik ! ( gidis gelis tahminen 14 km )

lubimaya
      Anahtar yönetici

Yürümüş olduğum en uzun mesafe askerdeyken oldu.
      Gaziantep Sanayisi içersinde devriye görevi yaptık.
      sabah çıkış 9:00 dönüşümüz 16:30
      tabii aralarda dinlendiğimizde oldu.
      genel olarak akşam koğuşa girdiğimde bacaklarım ağırıyordu…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

ÖĞRENCİYKEN PLANSIZ BİR VEDA PARTİSİ SONUCU GECE ÇIKIŞTA MİNİBÜS BULAMAYIP
      MERSİN ÇARŞIDAN – MEZİTLİ GİRİŞİNE KADAR YÜRÜMÜŞTÜM
      BÜTÜN SINIF OYALANARAK DİNLENEREK GECE 1,5 TAN SABAH 5,5 A KADAR YÜRÜMÜŞTÜK
      OKULUN SON GÜNÜYDÜ BİR HAFTA İÇERİSİNDE HERKES MEMLEKETİNE DÖNECEKTİ ÇOK YORULMUŞTUK AMA ÇOK EĞLENCELİYDİ HİÇ DOKUNMAMIŞTI PLANSIZLIK

ilknur abla gerçekten bayağı eğlenceli olcağına inanıyorum…
      way bee saat gece 1:30 dan sabaha karşı 5:30 a kadar …
      way anasını
      hiç bu kadar uzun bi yürüyüşümün olduğunu hatırlayamadım

ilknur
      Katılımcı

eğlenceli olmasına cok eğlenceliydide erencim
      cok yorucuydu yolun yarısını ayakkabılar elımızde yürüdük
      ama değiyor o yorgunluğa

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.