Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Kültür & Sanat › T İ Y A T R O ” TÖRE”
BEYKOZ HALKEVİ TİYATRO ATÖLYESİ
Oyun adı : TÖRE
Yazar : Turgut Özakman
Yöneten : Hazar Genceli
Müzik ve Ses : Ulaş Can
Işık : Zafer Çalık
Tarih : 14 Nisan 2007 Cumartesi
Kokteyl : 19:00 Oyun :19:30
Yer : Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi Karya salonu
Bilet temini ve ayrıntılı bilgi için beni arayabilir yada bu konu altına mesaj bırakabilirsiniz
Ertekin Karakaya
Ben gelirim abi her zaman tiyatro için deil çoktandır site halkını göremedim o yüzden geliyom…
Oyuna ben de gelmeyi istiyorum, ama o günkü durumum kesin belli değil.
Bu arada oyunun konusunu merak ettim, nette arattım. Oyun yazarı tarafından kısaca özetlenmiş..
Turgut Özakman: “Töre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan bir töreyle başka bir törenin çatışmasını konu alıyor. Bize ait bir oyundur. Çok özenerek yazdığım ve üzerine düştüğüm bir oyundu. Oyunda Özellikle kadınların daha çok ağırlıkta olduğa bir oyundur. Konusunda sevgi var.”
arkadaşlar gün yaklaştı .ben gelmek isteyenler için 10 ad bilet ayırttım.ayrıcı tiyatro ekibiyle tanışmak için ve hatta tiyatro da oynamak isteyenler için bir fırsat ..bir sonraki oyun için çalışmalar başlamış tiyatrocu arkadaşlarımızla tanışmanızı hatta tiyatro faliyetlerinde bulunmanızı isterim..hem bu arada birbirimizide görmüş oluruz
bende gitmek istiyooooooooooooooooooooooooooooo
Oyuna, Ertekin abi, erkan ve benim bir arkadaşla birlikte gittik. Saat 20:00 da başladı, tek perde olarak 1 saat 15 dakika içinde de sona erdi. Güzel bir oyun hazırlanmıştı, diyaloglar bazen komik bazen ironik olabilen türdendi…
çok güzeldi
çok güzeldi
Daha da güzel yanı, teyzeler, amcalar ablalar, 2 yaşında da bebelerle birlikte tiyatro izlemekti. Eminim bebe dışında da çok kişi ilk kez tiyatro izlemişdir..
abi bende gelcem ya onun günü geçtimi of ya tüh…
Taner dikkat et de, o yazdığın pazar günkü toplantıyı unutma
Yok abi unutmam cümbür cemat gidicez biz