Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Anketler › Seçim olmuş olsa…
BUGUN BİR SEÇİM YAPILSA HANGİ PARTİYE OY VERİRDİNİZ???
beni siyasete katmayın yaw ama görünüşe göre akp kazanacak gibi….
beni katmayın onu katmayınla bu ülke gelişmez demetciğim.katılımcı olmak lazım…
beni katman aman ben etliye sütlüye dokanmayayım bu ne yaaa. Sen böyle sessiz kalırsan çooook koyun gibi güdülürsün
” KATILIMCI OLMAK LAZIM ” 'SÖZÜNE TAMAMEN KATILIYORUM GÖKHAN KARDEŞİM.ELİMİZİ HER ŞEKİLDE TAŞIN ALTINA KOYALIM Kİ ÜLKEMİZ ŞUAN İÇİNDE BULUNDUĞU AÇMAZLARDAN ÇIKABİLSİN.BU ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU KÖTÜ YÖNETİLMESİDİR.ŞÖYLE Kİ VİZYONU DAR,GELİŞEN VE DEĞİŞEN DÜNYA GERÇEKLERİNİ YAKALAYAMAMIŞ,KISIR VE KİŞİSEL ÇEKİŞMELERLE VE DE KENDİ ÇIKARINI HERŞEYİN ÜSTÜNDE GÖREN İNSANLARIN ZİHNİYETİYLE YÖNETİLMİŞ BİR ÜLKEYİZ.
ARTIK İŞ İŞDEN GEÇMEDEN BİR ŞEYLER YAPMALI ,BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNCELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMELİYİZ.BENİM EN BÜYÜK ARZUM BU ÜLKENİN TAM BAĞIMSIZ OLMASI ,İNSANLARININ REFAH İÇİNDE YAŞAMASI VE DOLAYISIYLA HERKESİN MUTLU OLMASIDIR.BU ARZUMUN DA ANCAK TAM BAĞIMSIZ (EKONOMİK,SOSYAL VE SİYASAL ANLAMDA) TÜRKİYE İLE GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANIYORUM.BASKA ULKELERE TASERONLUK YAPMAKTANSA KENDİ ÜLKESİNİN İNSANLARINI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALISAN,ADALETE VE HÜRRİYETE SIKI SIKIYA BAĞLI BİR ZİHNİYETİN İKTİDAR OLMASINI İSTERİM.BU ZİHNİYET BU ULUSUN 1919 DA 7 DÜVELE KARSI BASLATTIGI VE SONUNDA ZAFERLE KAZANDIĞI KUVAYİ MİLLİYE ZİHNİYETİDİR VE NE YAZIKKİ SU AN Kİ İKTİDAR BU ZİHNİYETE SAHİP DEGILDIR.
BU ÜLKEDE KARTEL OLUSTURMUS OLAN MEDYA PATRONLARININ TV LERINDEN HERGUN VERILEN GORUNTULER GENÇLER BASTA OLMAK UZERE TURK INSANINI KANDIRMAYA VE UYUTMAYA YONELIKTIR.BU BAGLAMDA SECIMI AKP NIN KAZANACAGI TAMAMEN ASPARAGAS BI DUZMECE HABERDIR.SEÇİMLERİN KUVAYİ MİLLİYE CEPHESİNDE YER ALAN MİLLİYETÇİ PARTİLER LEHİNE NETİCELENECEĞİ KUVVETLE MUHTEMEL.ÇÜNKÜ HAYAT ŞARTLARI ORTADA,Bİ ULUSUN ŞEREFİ ORTADA,HERSEYDEN ÖNEMLİSİ TARİH ORTADA.AB UGRUNA VERILEN TAVIZLER,3 YILDIR SUPER GIDEN AMA NEDENSE 1,5 AYDA GÖÇEN EKONOMİ ORTADAYKEN BU MİLLET BİR TURLU ZENGIN OLAMAZKEN KÖŞEYİ DÖNENLER ORTADAYKEN AKP SEÇİMİ KAZANAMAZ.
benim yaşım siyasete müsait deil manasında nbeni katmayın dedim zira reşit bile dilim…
arkadaşlar eğerki bizler bu vatanın evlatlarıysak TUCE TÜRK MİETİNİN birer ferdiysek EBET MUDDET DEVLETİN EBET MUDDET BEKÇİLERİYSEK,
“” beni siyasete karıştırmayın””
“” ben siyasetten anlamam””
gibilerindeki zihniyeti değiştirmemiz gerekmezmi bu kafayla bu ulke bu milet hiç biryere varamaz…..
ama sene sonunda yapılacak olan erken seçimde AKP hukumetinin bu şekilde iktidara gelemeyeceği bir gercek , ufak bir ihtimalde olsa belki koalisyonda olabilir ama bugunki CHP kadarda söz sahibi olamaz.( CHP ninde nekadar sözu cıkyorsa !!)
Gelecek hukumeti buyuk bir olasılık ile MHP ve DYP oluşturacak gibi görunuyor……
Şu anda AKP hukumetinin yerinde ( hani milliyetciyiz diyorlarya ) başka tabanlı bir hukumet olsaydı AKP nin yaptıklarının yarısını yapma cesaret edipte yapamazlardı.
ÖNCE VATAN MİLLET dinyenlerle el ele yim…
HERSEY TURK E GÖRE , TURK TARAFINDAN , TURK İÇİN ….
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE……
hiçbirine vermezdim
hepsi sömürücü
hiçbirine vermezdim
hepsi sömürücü
bagımsız mı yani?
bencede beni katmayın diosan buraya yazma sevgili kardeşim Demet. Reşit deilsen deilsin bunu burada ilan etmenin anlamı ne? Sırf laf olsun torba dolsun.
bencede beni katmayın diosan buraya yazma sevgili kardeşim Demet. Reşit deilsen deilsin bunu burada ilan etmenin anlamı ne? Sırf laf olsun torba dolsun.
Her reşit türk vatandaşı oyunu kullanmalı.
burdaki sadece bir anket.
katılmamak size kalmış.ama seçimlere katılın:)
oy kullanmak için yaşım küçük ama yine de seçim yapayım
değişim için oyumuzu kullanalım seçimlerde
Vatanseverlik gelişmeye açık olmak değerli bilgiler ve özel yetenekleri barındırmak ve kendi yaşantımızla örnek bireyler olmak yaşadığımız topraklara layık hayatlar sürebilmektir.
Vatanseverlik sadece vatan uğruna ölmek değildir.Vatanda yaşanası ve örnek olası hayatlar yaşamak gerekirse vatan için hayatta kalabilmektir sürekli vatan sevgisinden bahsetmek yerine kendimizi geliştirecek çalışmalar içerisinde olabilmeyi hedeflemeliyiz ölmek değil hayatta kalabilmek insan oğlu için en büyük meziyettir.Burada kriter nasıl bir hayat geçirmek istediğimizdir. Otobanda giderken bile arabanın camından poşet atan portakal kabukları atan insanların olduğu bir ülkede siyaset ne kadar reeldir bunuda yorumlarınıza bırakıyor.Seçimlerimizde milliyetçi söylemlerden çok tüzüğünde yaşam standartı ve eğitim odaklı siyasete pirim vermemiz gerektiğini düşünüyorum .
ARZUM BU ÜLKENİN TAM BAĞIMSIZ OLMASI ,İNSANLARININ REFAH İÇİNDE YAŞAMASI VE DOLAYISIYLA HERKESİN MUTLU OLMASIDIR.BU ARZUMUN DA ANCAK TAM BAĞIMSIZ (EKONOMİK,SOSYAL VE SİYASAL ANLAMDA) TÜRKİYE İLE GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANIYORUM.BASKA ULKELERE TASERONLUK YAPMAKTANSA KENDİ ÜLKESİNİN İNSANLARINI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALISAN,ADALETE VE HÜRRİYETE SIKI SIKIYA BAĞLI BİR ZİHNİYETİN İKTİDAR OLMASINI İSTERİM.
ERTEKİN ABİ DEDIKLERINE KATILIYORUM,MILLETIMIZ VATAN SEVGISINI ÖLMEYE HAZIR OLMAK OLARAK ALGILIYOR DOGRU.VATANSEVERLIK FIKRI İLMİ VE SOSYAL HER ALANDA YASANMALI VE YASATILMALIDIR.BU DA HER VATANSEVERIN ÖZVERISI VE ORNEK DAVRANISLARIYLA OLABILIR ANCAK.SECIMLERDE DEMIS OLDUGUN EGITIM VE YASAM STANDARTI NA BAKMALIYIZ AMA EN ÖNCE BU ÜLKENİN İNSANLARI İÇİN OLANLARINI BENIMSEYEN YANI GERCEK MANA DA MILLIYETÇİ BİR TUZUK SAHIBI OLANLARI BENIMSEMELIYIZ BENCE.ÇÜNKÜ ÖNCE VE HER ZAMAN KENDİ MİLLETİNİ DÜŞÜNMEYEN İNSANLAR İKTİDAR OLDUGUNDA İMF'Yİ MEMNUN ETMEK ADINA BU ÜLKE İNSANLARINA AÇLIĞI REVA GÖRÜRLER.DEMEK İSTEDİGİM VATAN SEVGISI SADECE TARIHDE SAVASDA VB KONULARDA DEGIL HER ZAMAN HER KONUDA VE HER YERDE DÜŞÜNÜLMESİ,YASANMASI VE YASATILMASI GEREKEN BİR OLGUDUR.
ben mhp verırdım gerısı yalan