ŞaMpİyOn FeNeRbAhÇe!

• Bu konu 47 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
47 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

2006 – 2007 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Fenerbahçe!

[youtube=425,350]LORu8i1Bcm0[/youtube]

anilaksu
      Katılımcı

ewet artık son 2 maç kalımına fenerbahçe spor kulübü şampiyonluğunu ilan etti.bende bir fenerbahçeli olarak bütün camiamızda çalışanlara teşekkür ediyorum önümüze çok zorluklar çıktı ama biz başardıkk bu arada bursa ve sivasspor uda da tebrik ediyorum özellikler bursaspor beşiktaş a olan sinirini farklı bir galibiyetle başardı.paylaşım için teşekkürler admin hocam. ;) ;)

6 CİHANDA SATSA FENERİ
      O NLAR YIKAMAZ BU EFSANEYİ
      BAŞ HARFLERE DİKKAT ;) ;)

anilaksu
      Katılımcı

Arkadaşlar 2006-2007 sezonu şampiyonu fenerbahçenin şampiyonluk gelerisini görmek isteyenleri web siteme beklerim

http://www.taraftar12.com.tr.tc ;) ;)

lubimaya
      Anahtar yönetici

Anıl siteyi inceledim.Fenerbahçeli olarak sana teşekkür ederim.Güzel bir site.Emeğine sağlık.+rep ;)

yasoş…
      Katılımcı

evet bnde inceledim fenerli degilim  ama yinede insanın takımını düşünüp bişeler ypması hoş bnde beyendim  ;)

anilaksu
      Katılımcı

teşekkür ederim abicim ama sizden bir isteğim var sitenin biraz yükselmesi için tanıtım yapılması lazım onun için fenerbahçeli arkadaşlarınıza iletirseniz sevinirim.sanada teşekkür ederim yasemin.gel sen fenerbahçeli ol dicemde baban ne yapar seni o zmana bilemem  ;) :D ;D :)

yasoş…
      Katılımcı

bişe degil  babamı gçte bn olmam  bnim dogdugum yer bile beşiktş ve evimiz beşiktş kulübünün  yanıydı  anla artık ;) :D

anilaksu
      Katılımcı

oky anladımm sen doğuştan ÇARŞI sın neyseeee belki ileride olursunn

yasoş…
      Katılımcı

fenerli olmak mı seytan kulana kursun :P

taner_karakaya
      Katılımcı

galatasarayı yenin ondan sonra şampiyonum diyin galatasarayı yenmeden şampiyon oldunuz sayılmaz duyrulur ….

gocuk_
      Katılımcı

ulan adamlar fener için penaltı kampanyası başlattı hala şampiyon diolar haklarıyla olmuşlar

yasoş…
      Katılımcı

ah ah bu maç tartışmaları biter mi  ;)

lubimaya
      Anahtar yönetici

bükemediğiniz bileği öpmeyi bilmeli,alkış tutmalıyız… :D

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

bence ben bu alkış olayını dessteklemiyorum… neden mi ?
      – abi 6-0 bi yendiniz 5 senedir konuşuyosunuz , eğer sizi alkışlarsak eminim ki en az bi 5 sene daha konuşursunuz… en iyisimi siz alkışı unutun ! ! !  ;)

yasoş…
      Katılımcı

erene katılıyorum tm destek bnden ;)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

bakın görün seçmenide arkama aldım …  ;D  :D :D :D

yasoş…
      Katılımcı

:D :D :D :D

anilaksu
      Katılımcı

eren hatırlıyorsan biz o sene lig i  6. sırada bitirdikk sizzde bi aralar bizim 7-1 yendinizzz hala konuşuonuzz bizim 5 sene oldu sizin 30 sene oldu koçummm he alkışlama olayı size kalmışşş bizim için fark yapımıo ;) ;) ;) ;) ;)

taner_karakaya
      Katılımcı

eğer tarihi karıştırrısak çok farklı şeyler çıkar arkadaşlar olmuş bitmiş fazla kurcalamayalım..

yasoş…
      Katılımcı

eeeeeeee feneri  tbrik edelim artık feerli diiliz ama olsun sonuçta şampion oldular  tbrikler  :-  :-

lubimaya
      Anahtar yönetici

e edin bari…daha damı etmiceniz.Evinizde yendik. 8)

lubimaya
      Anahtar yönetici

Fenerbahçe, bu sezon her branşta Galatasaray’la yaptığı 14 maçın tamamını kazanarak bir ilke imza attı

20.05.2007 00:41

Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında Galatasaray'a karşı bu sezon 14 maçta 14 galibiyet alarak dünya çapında bir rekora imza attı.

Dünya üzerindeki derbi maçlarda her branşta 14'te 14 yapan ilk takım olan Fenerbahçe, Galatasaray'lı taraftarları üzdü

İŞTE FENERBAHÇE'NİN BU SEZON GALATASARAY'A KARŞI ALDIĞI SONUÇLAR

Turkcell Süper Lig
      Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 1
      Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 2

Beko Basketbol Ligi
      Normal Sezon:
      Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown: 75 – 64
      Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker: 57 – 91
      Play-off yarı final serisi:
      Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown: 76 – 70
      Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker 64-69

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi
      Galatasaray – Fenerbahçe: 63 – 74
      Fenerbahçe – Galatasaray: 86 – 67
      Fenerbahçe- Galatasaray 79-77
      Galatasaray – Fenerbahçe 52-77

Erkekler Birinci Voleybol Ligi
      1. Etap:
      Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 3
      Fenerbahçe – Galatasaray: 3 – 0

Bayanlar Birinci Voleybol Ligi
      1. Etap:
      Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 3

lubimaya
      Anahtar yönetici

o GECEDEN RESİMLER…
      1_k.jpg
      2_k.jpg

3_k.jpg
      4_k.jpg

40_k.jpg
      39_k.jpg

anilaksu
      Katılımcı

valla artık ne diyelim galatasaray ın stat hayalleri bir başka yıllara kaydı galiba çok büyük para cezası gelecek adnan polat o kadar su parası vereceğine ilk önce futbolcuların parasını verseydi maçın arşivi http://www.taraftar12.com.tr.tc de bakmak isteyenleri beklerim  ;) :D

sallasana sallasana mendili
      adnan polat toplasana pisliğini

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

eren hatırlıyorsan biz o sene lig i  6. sırada bitirdikk sizzde bi aralar bizim 7-1 yendinizzz hala konuşuonuzz bizim 5 sene oldu sizin 30 sene oldu koçummm…

ben hiç sizi 7-1 yedin diye bişey demedim ( hem o 7-0 dı )ama ben senin sitene baktım o taraftar12 olan siteye…
      sen hala 6-0 dan bahsetmişsin… gerek resim olsun gerekse diğer şeyler…
      hem ne kadar olduğuda önemli değil… sonuçta yenmişiz ve sonuçta o zaman dilimini geçeli çok olmuş ( sizinkide bizimkide ) tamam mı koçum ! ! !

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

şimdi moralinizi bozmak istemezdim ama oldu bi kere kusura bakmayın…

lubimaya
      Anahtar yönetici

Fenerbahçe, bu sezon her branşta Galatasaray’la yaptığı 14 maçın tamamını kazanarak bir ilke imza attı

Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında Galatasaray'a karşı bu sezon 14 maçta 14 galibiyet alarak dünya çapında bir rekora imza attı.

Dünya üzerindeki derbi maçlarda her branşta 14'te 14 yapan ilk takım olan Fenerbahçe, Galatasaray'lı taraftarları üzdü

Turkcell Süper Lig

Beko Basketbol Ligi
      Normal Sezon:

1. Etap:

1. Etap:

Bu durumdan rahatsız olmayacak bir Galatasaraylı var mı ;D

yasoş…
      Katılımcı

hakkattende  cimbomlular sinir kırizi geçirmiş  bnim anlamadıgım bu koltukları kırınca ellerine ne geçio alla alla :P :P :P

lubimaya
      Anahtar yönetici

Adnan Polat söyledi.
      Tarih bunuda yazacak.Ama kara bigün olarak ;D

yasoş…
      Katılımcı

😮 😮 😮 😮 😮 😮

anilaksu
      Katılımcı

bir defa eren ben o siteyi en son güncellediğimde sadece şampiyonluk görüntülerini koydum o 6-0 görüntüleri 2003 yılından siteyle fazla uğraşmadığım için binde bir bakıyorum yeni birşey tasarladığım için o resimler hala duruyor bilmeni isterim  ;)

anilaksu
      Katılımcı

Cimbomun Halleri

Ne demişti Adnan Polat 4 Aralık 2006’daki basın toplantısında? “Galatasaray taraftarı, Galatasaray taraftarı gibi hareket edecektir. Fenerbahçe takımını, Fenerbahçe yönetimini bizler, en uygun, en misafirperver şekilde burada ağırlayacağız. Biz yapacağımız taşkınlıklarla değil, oynayacağımız futbolla onlara ders vereceğiz.”

Oysa Galatasaray’ın geldiği nokta artık diptir, kara deliktir, sonsuz uzay boşluğunun en dip noktasıdır, hatta Mariana Çukuru’dur, bir alt kademesi yoktur bu işin ve utancın. Psikologlar, spor yazarları, eleştirmenler hiç lafı evirip gevelemesinler, her branşta “taban” yapan kulüp öfkesini anca Cuma gecesi salonda, Cumartesi gecesi ise sahada böyle çıkartıp deşarj olabilmiştir bir parça. Koskoca 1 yıl boyunca Fenerbahçe’ye her branşta ezilen ve son çaresi olan “survivor” yarışmasında direnç gösteren Galatasaray artık başarıyı sahanın ortasında nöbet tutan futbolcularının bayrak diktirmemesi olarak görmektedir. Yazık kere yazık. Sene başında Zico’nun dikeceği bayraklı tişörtlerle bir yaz geçireceğiz dedik, demez olaydık nerden bilelim bu kadar ciddiye alınacağını.

100 üncü yılında şampiyon olamayan tek takım olma etiketi bir tarafa, her iki yüzüncü yılda da Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna tanık etmişliğin vereceği rahatsızlık zaten bir 100 yıl daha yeter.

Daha ne yapabiliriz, nasıl aşağılayabiliriz diye düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor. Bütün sene her branşta darma duman et, arkasından bütün hafta boyunca eğlen dur ve hatta kamp bile yapma, (gerçi Galatasaray maçları da artık bir eğlence haline geldi ya) sonra sahaya Alex ve Appiah olmadan çık, golleri defansının en gerisindeki iki stoperinle at, Şampiyonlar Ligi’ne gönderme, zaten maçı kaybedeceklerini bilen futbolcularının aklı fikri maç sonunda orta saha nöbeti olsun. Daha ne yapalım ki?

Kadıköy’deki ilk maçtan sonra da daha iyi oynadıklarını, Fenerbahçe’nin 2 kez kaleye gelip 2 gol attığını iddia edip komikleşmişlerdi. O zaman da “Dua edin ki 2 kez kalaye geldik, bir gün tepemizin tasını attıracaksınız 7 kere gelivereceğiz” demiştik. Şimdi de aynı şeyi söylüyoruz, dua edin gene 2 kez geldik ama sabrımızı zorlamayın fazla, yoksa 7 geliyor 7, yaralel yaralel…

Maçtan sonra gazetelere bakıyorum. Neymiş? Galatasaray’a en az 3 maç ceza geliyormuş? Ne 3 maçı? Hangi 3 maç? Önümüzdeki sezon Galatasaray’ın sahası bütün bir ilk yarı boyunca kapanmalı, 6 puanı silinmeli, ikinci yarıdaki derbi maçlarını da tarafsız sahada oynamalıdır. Sayın Adnan Polat’ın aynen Kadıköy’deki maçtan sonra dile getirdiği gibi Federasyon’un kurallarda taviz vermemesi lazım, hata yapanın kafasının kopartılması lazım. Galatasaray’a verilecek ceza da bunun ilk örneği olmalı. Disiplin Kurulu’nun ne kadar Galatasaray’dan korktuğunu ya da korkmadığını, veya yönetmelikler çerçevesinde hangi kararlar alması gerektiğini ve neler alacağını hep birlikte izleyeceğiz. Aynı olaylar, bir UEFA Kupası, bir Şampiyonlar Ligi maçında olsa en az bu boyutta bir ceza alırlardı. Ama o maçlarda Galatasaray taraftarı biliyor ki ciddi cezalar alacaklar, sahaya tek bir pet şişe bile atmıyorlar.

Bir de devletin bütün desteğini arkalarına alarak stadyum yaptırmalarına şaşıyor insan. Destekleyin ki maça daha çok insan gelsin, sahaya daha çok koltuk atılsın, İstanbul’da kuraklık daha da etkisini artırsın.

Ama ne demişler, her halk hakedildiği gibi yönetilir. Bu federasyonun yönettiği bir ligde de anca böyle bizi dünyaya rezil eden maçlar oynanır, derbileri de Bülent Demirlek gibi pısırık, etliye sütlüye karışmamayı marifet sayan hakemler yönetebilir, fazla da şaşırmamak lazım. Hakem maçın ilk yarısında neredeydi, meşale yağmurunu havai fişek gösterisi mi sandı ki sahanın ortasına gelip izleyesi tuttu, sonra aynı şiddette yabancı madde yağmuru devam ederken bu kez neden soyunma odasına gitti, döndükten sonra bu kez şişe yerine koltuk atılmaya başlanınce neden birşey yapmadı gibi şeyleri düşünmüyorum bile, kendisi Selçuk Dereli’yle birlikte son iki senede iki Federasyon Kupamızı çalan bir hakem neticede. Doğru dürüst bir maç yönetmesi zaten beklenmeyen bir durumdu.

Neticede öyle anlamlı bir şampiyonluk oldu ki kimlere armağan edileceğine karar vermek zor? Cidden çok karışık duygular içindeyim.

Örneğin hangi Galatasaray’lı yöneticiye armağan etmek lazım? Yıllardır futbolu anarşi yaratarak yönetmeye çalışan Adnan Polat’a mı, Fatih Gökşen’e mi yoksa son basketbol maçında sağa sola ve hatta bayanlara saldırılarıyla zirve yapan “borsa spekülatörü” ve Rus bayanlara büyük sempatisi olduğu bilinen hatta yıllar evvel evlenmeden bir gün önce bekarlığa veda partisinde basılan Ahmet Dedehayır’a mı? Ya da hangi Galatasaray’lı oyuncuya? Reklamların “titreyen kahramanı” Arda’ya mı, Uruguay dilinde bütün küfürleri bilebilen Hasan Şaş’a mı, alnından saçları çıkan ve ne konuştuğunu pek farkında olmayan Sarbi’ye mi, hastırolog Ayhan’a mı, Orhan Ak’a mı? Ya da diğer rakibimizden uzun yıllar görevde kalıp Beşiktaş’ı daha da batağa saplayacak, derdi gücü Fenerbahçe’nin eskilerini toplamak olan Demirören’e mi? Futbolumuzun patronu (!) Ulusoy veya onun herhangi bir akrabasına mı? Ya da muhteşem spor yazarlarında Tanrıkulu’na mı, Demirkola’ mı, Bilgin’e mi, yoksa bu hafta büyük ihtimalle badmington, curling veya dünyaca ünlü tenis starlarının İstanbul’a gelmelerini konuşacaklarını beklediğimiz 90 dakika tayfasına mı?

Her branşta şampiyonluğa giden Fenerbahçe’de en büyük şüphesiz yönetimin. Umarız önümüzdeki Ankaragücü maçında tribünlerde bu sene ara sıra duyduğumuz “Yönetim bu takım senin eserin” tezahüratını daha çok duyarız. Malum bu başarı yönetimin eseri.

Son olarak büyüklüğün tarifinin göstergesi iki maç, bir tanesi geçen sezon oynanan Beşiktaş – Galatasaray maçı, bir tanesi ise bu son maç. Merak ediyorum şampiyonluğunu ilan etmiş bir Beşiktaş, Galatasaray karşısında Şampiyonlar Ligine katılma hesapları yapan Fenerbahçe’yi de düşünerek nasıl bir skor alırdı. Aslında dedim ya geçen seneye, o son dakikada yenilen gole, gollük pozisyonlarda ezilen toplara bakarak merak bile etmiyorum da lafın gelişi işte.

lubimaya
      Anahtar yönetici

Burası Kadıköy mü Yoksa Samiyen mi?
      Taraftarın sesini dinleyin karar verin…
      ;D

Samiyende FENERBAHÇEM BENIM!

[youtube=425,350]l795OCZ6Ws0[/youtube]

Yan taraf yan taraf sesin çıksın yan taraf ;D

anilaksu
      Katılımcı

ewett hakılısın admin hocam samiyen i çoşturuyoruz paylaşım güzel teşekkürler ;)

lubimaya
      Anahtar yönetici

giris.jpg

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Turkcell Süper Lig

Beko Basketbol Ligi
      Normal Sezon:

1. Etap:

1. Etap:

abi bu listeye engelli basketbol ligindeki maçları bide paf takım maçlarını koymayı unutmuşsun…
      ama ben yinede görevimi yaparak hatırlatayım…
        galatasaray engelli basketbol liginde namağlup(yenilgi yüzü görmemiş) tek takım 15 maçın hepsinide farklakazanmış…
        paf liginde de galatasaray şampiyonluğunu 3 hafta önceden garantilemiş ve 3 büyük takım olan fenerbahçe beşiktaş ve trabzona 6 maçtada galibiyet yüzü göstermemiştir…  ;) ;) ;)

lubimaya
      Anahtar yönetici

öperiz alınlarından eren.
      ama diğerleri önemli branşlar ne olacak? ;D

anilaksu
      Katılımcı

;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :) :) :) :) ;D ;D

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

abi önemli diyosun …
      peki , bayan basketbol ligini veya erkek ya da bayan voleybol ligini ne kadar tkip edebiliyorsun ? ? ? 
      madem bu kadar önemli branşlar , söylediklerimden hangisini hiç kaçırmıyorsun ? ? ?

lubimaya
      Anahtar yönetici

Bizim sizin paf takımınızı bile tebrik etmek için yeterli anlayışımız var.2-1 yendiler.
      Sizin anlayamadığımız yanınız bunca branşı görmezlikten gelmeniz.
      Fenerbahçe erkek basket dün efesi devirdi.
      play-off finalinde bunu bilmeyen yok zaten.aç ntv yi yarın izle abdi ipekçideki show'u.
      yıllardır fenerle galatasaray kapışırlar.ama hiç bi sene bu kadar bi tarafın bi tarafa üstünlüğü görülmedi.
      anlatılmak istenen o.tabi anlayana.

erkan şinel
      Katılımcı

fener hep şov yapar  :) :) :) gerisi hikaye…

anilaksu
      Katılımcı

abi biz şov da yaparız topda oynarızz efes ide yenmişiz basket de de şampiyonuz gerisini geç 100.yılda sadece 2 dalda şampiyon olamadıkk gerisini salla biz şov yapıozz siz ne yapıosunuz ben onu da anlamadımm paranız yok kayseriden gökhan ünal ı aldınız 6 milyon euro mu neymiş borcmu aldınız stat ınız ne durum da siz onlara bakınn fenerbahçenin başı yere eğilmez ;) ;) ;)

erkan şinel
      Katılımcı

aslanım niye heyacan yapıyon. 100 yılda bir mi böyle oluyor size? ;D ;D ;D biz bişey yapıyoz demişmiyim sana. kulubün yönetiminde olsam dediklerine cevap verebilirim. ama sorduğun sorunun muhatabı ben değilim. fenerbahçenin başı yere eğilmez.
      o öyle bir güçtür ki;
      asla yenilmez (7-0)   
      asla statlardaki seramoniden kaçmaz(fortis kupası hadiseleri gs-bjk maçları)
      aklıma gelenler bunlar…
      büyüklüğünü tartışan bir tek sensin… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lubimaya
      Anahtar yönetici
      [flash=500,350]http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/[a0wyiDr]basketefesintro.swf[/flash]
      yasoş…
      Katılımcı

sizin bu maç tartışmalarınız günden güne büyüycek  heralde  tmm yhu bn mçtn anlamam  ama boşverin şmpiyon olan olmuş tirn üsküdarı gçmiş daha neyin tartışmasını yapıyosunuz maçı alan kupayı kaptı işte daha ne yni

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

aslanım niye heyacan yapıyon. 100 yılda bir mi böyle oluyor size? ;D ;D ;D biz bişey yapıyoz demişmiyim sana. kulubün yönetiminde olsam dediklerine cevap verebilirim. ama sorduğun sorunun muhatabı ben değilim. fenerbahçenin başı yere eğilmez.
      o öyle bir güçtür ki;
      asla yenilmez (7-0)   
      asla statlardaki seramoniden kaçmaz(fortis kupası hadiseleri gs-bjk maçları)
      aklıma gelenler bunlar…
      büyüklüğünü tartışan bir tek sensin… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bravo erkan abi…
      neyse bu sözlerden sonra benim konuşmam pek doğru olmaz…
      anlayan anladı ! ! !

lubimaya
      Anahtar yönetici

Fenerbahçemiz Basketbolda da ŞAMPİYON! Efes Pilsen`i dize getiren Basketbolcularımız seriyi 4-0 kazanarak müthiş bir başarıya imza attı. ŞAMPİYON FENERBAHÇE! HEPİMİZE KUTLU OLSUN…..

[img]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/basketbolerkek/SampiyonKupaMANSET%20%5BUvOXD25H%5D.jpg?0.8668077[/img]

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

ne diyim tebrikler…
      ama efesin bir seride  bu kadar kötü oynadığını hiç görmedim…

47 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.