nufus sayımı hakkında

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      ugur
      Katılımcı

Yesilce Yesilyurt da yapılan nufüs sayımı neticesinde büyük oranda beldemizin nufüs sayısı düşürülmüş (1600 gibi bir rakam)oldugunu ögrendim.Bu rakam belde belediye olan Yesilce nin belediyelikten çıkarılması demektir.Bu konu hakkında Dernek lokalinde bu pazar (10 haziran 2007 tarihinde)bir toplantı düzenlenmiş.Acaba bu toplantıya katılan arkadaşlar var mı? Pazar saat 15.00 de başlayan toplantının mesaj  15.10  ulaştıgı için katılamadım çevremde bulunan insanlarada aynı şekilde mesaj geç gelmiş hatta bunların arasında şu an mevcut dernek yönetim kurulu üyesi bir arkadaş da dahil ve dernek yönetim kurulumuzum bu konuya ne kadar deger verdiği gözükmektedir.Şayet bu rakam 2000 üzerine çıkarılmazsa belde beledeyelik
      alınacak o zaman bunun suçlusu kim olacak.  :-X 
      Bu arada Beldemizde geleneksel olarak her yıl düzenlenen şenlikler bu sene düzenlenmeyecekmi acaba bundan önceki yıllar şenlik programı yaklaşık  2 ay önceden belirlenir dernek lokalinde afişler asılarak ilan edilirdi.Malesef geleneksel olarak Temmuz ayının ilk pazar günü yapılan şenlik tarihine yaklaşık 20 -25 gün kalmasına ragmen  bir bilgi  verilmedi acaba  yapılmayacak mı? yoksa yönetim kurulu arkadaşların işlerinin yogunlugu nedeniyle unutuldumu?  😮 😮                                                                                                 

erkan şinel
      Katılımcı

toplantının mesajı banada geç geldi. o nedenle katılamadım. ama internetten topladığım bilgiler bunlar. faydası olur diye düşündüm.

nüfusu :
      2000  2.896
      1997  3.627
      1990  2.867
      1985  1.890
      1980  4.260
      1975  4.368
      1970  2.267
      1965  2.199
      1960  1.813

kaynak : yerelnet.org.tr

ugur
      Katılımcı

Son dernek genel kurulunda bir büyüğümüz hemen hemen tamamı  gençlerinden oluşan yönetim kurulu aday listesi için gençler dernek yönetimine gelirse dernek  kapanır diye bir ifade kullanmıştı.Acaba şuanki nüfus ile belediyelik elden giderse nasıl savunacak acaba.

erkan şinel
      Katılımcı

gençler gelse de olaylar aynı olur diye düşünüyorum.  sorumlu olan yerel yönetimler, mahalli idareler, yeşilce sınırları içindeki yerleşim yerlerine ait  tüm sivil toplum  örgütleridir.bunu bir derneğe indirgemek yanlış olur diye düşünüyorum.

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.