Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Anketler › mevsimler
ben yazı çok severim bi kere onu baştan söylim ( çünkü : deniz – kum – güneş…) sonra kışı severim onunda sebebi dışarı çıkarsın iliklerin donana kadar oyun oynarsın sonuçta üşürsün hatta hasta olursun belki ama işin eğlencesi war. sonra da ilkbahar yani ağaçlar tekrar yeşillenir yani etraf güllük gülistanlık olur. ııı başka ne kaldı sonbahar … sonbaharı sevmem…
ya bende yazı çok seviyorum
bende yazı severim yazları da çok yaşasak keşke
bende yazi cok seviyorum cünkü ozaman tr´yeeee ucuyoooooozzzzzzzz (7.aydan-9.aya kadar)
ben yazi severim
kisi da severim
ama en cok bahar mevsimlerini severim cünkü
disarda dolasirken ne üsüyorsun ne terliyorsun
hava tam süper..
agaclardan yavas yavas yapraklar dökülüyor veya ilk baharda yesilleniyor
ne hastalik var kisdaki gibi ne ölüm var sicakliktan
aslinda insanin ölücegini tek allah bilir ama cogu hep sicakliktan oluyor galiba
yani sonuc: baharlar cok güzel benim icin
aslında tüm mevsimler birbirine muhtaç; sonbahar olmasaydı yağmurlar yağmasaydı, karlar yağmayıp kar suları eriyip akmasaydı, baharın olma sebebi olmazdı heralde, ağaçlar yeşermezdi çiçekler açmazdı nihayetinde bahar olmazdı oyüzden seviyorum baharı kıştan ötürü, yine seviyorum kışı bahardan ötürü…. keza yaz mevsimi baharın sıcak kanlı arkdaşı, arkadaş hatırına seviyorum yazı, bahardan ötürü
yani seviyom ya mevsimleri ayıramıcam hepsi güzel , tüm mevsimler çok başarılı
ben Sonbaharı severim.
Neden ayırdın bizi Sonbahar
ben yazı severim çünkü okullar tatil olur sonra yazın köyde şenlikler olur onlara gideriz ah ahhhhhhh
bende KIŞı cok sevıyorum(kar yagmur … ohh ne güsel) :-X
bana kış DEMEYİN nezle oldum zaten :-[ :-[ :-[
ben en çok yazı seviyorum.Tabi öbür mevsimleride sevmiyorum diye bişey yok.NEYSE ben şöyle söylim bütün mevsimler birbirinden güzel