M I K R O P

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Levent KIYAN
      Katılımcı

Eve geldigimizde ellerimizi yikama aliskanligimiz varmi ? Eve, kendi Ellerimizle getirdigimiz mikroplarin ve Viruslarin farkindamiyiz ?  :(

gurkansinel
      Katılımcı

el yıkama gibi bi HASTALIĞIM olduğundan ellerimi  , kendimi kaybederek dakikalarca yıkıyorum.

Levent KIYAN
      Katılımcı

Varan – 1

Demekki benim gibi Piskopat birisiyle dahi ortak bir yaniniz olabiliyormus !

gurkansinel
      Katılımcı

aslında ortak noktamız çokk bunu seziyorum ama aynı kuvvetler birbirini iterler fizik böyle diyor

Levent KIYAN
      Katılımcı

Onun icin iki solcu bir biriyle evlenemez ! iki sagcida ! Sosyo-Fizik böyle diyor !

gurkansinel
      Katılımcı

peki siz likt sabunmu kullanıyorsunuz katı sabunmu?
      ekonomi yapmak gerekirse katı sabun yoksa sıvı sabunun çoğu boşa gidiyor… Yok katı sabun geçen yüzyılın eşyası diyosanız sıvı sabun… bazı sabunların kokusu çok güzel oluyor içeriğini bilemem…

Levent KIYAN
      Katılımcı

Sivi sabuna alisamadim, * kicim acikta kaliyor * hissi veriyor bana, dediginiz gibi, cogu bosa akiyor!

ERTEKİN
      Katılımcı

Çok sevdiğimiz (haftada 6 gün mutlak görüşürüz) Zeki Kıyan'ın da hastalık derecesinde ellerini yıkama alışkanlığını ve kimsenin ellediği bir şeyi yememe özelliğini de hatırlatarak .

Şunu söylemek istiyorum ;Giydiği lastik ayakkabıyla su içen ,küçükken annemizin ağzında çiğneyerek verdiği lokmalarla büyüyen bir neslin devamı olduğumuzu unutmamak lazım 8)

son zamanlarda en sevdiğim reklam sloganı
      Kötüyüm ben kötüyümmm kötüyüüümm kötüüyüüüüüüm :D…………………

ilknur
      Katılımcı

ellerimi çok sık yıkıyorum hatta abartıyorum bazen
      ama içim rahat etmiyor yıkamadığım zaman

Levent KIYAN
      Katılımcı

Anlasilan, Sayin Ertekin KARAKAYA nin disinda, hepimiz temiziz !  :D

Levent KIYAN
      Katılımcı

ILKNUR hanim, sabun sonrasi  * bakterizid, fungizid, tuberkulozid, viruzid * özelligi olan DESINFEKTIONS madesi de tavsiye ederim ! Bu maddeyi

kullanirsaniz SIZDEN daha TEMIZ insan olmaz ! :- :- :-

lubimaya
      Anahtar yönetici

nereden bulcak bunları  😮

sakssu
      Katılımcı

Kimileri de eczaneden vazelin benzeri bir şey alıyorlar. Çocukların elini sabunla yıkama yerine o pahalı maddeye sürüyorlarmış. Acaba sabun kadar etkili midir? Dezenfekte etmesi yeterli midir?

12 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.