LEVENT KIYAN NEREDE ??

16 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      ilknur
      Katılımcı

LEVENT BEY UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORUZ YAZI VE YORUMLARINIZI
      NERELERDESİNİZ ???

Levent KIYAN
      Katılımcı

Selam ILKNUR hanim;

kisinin, bir kisi tarafindan dahi eksikligi hissediliyor ve beyan ediliyorsa, bu; kisinin duyabilecegi ender mutluluklardan biri olmali, tesekkür ederim ! ::)

2 hafta boyunca özel sebeplerden ötürü zamanim olmadi, lakin bu süre icerisinde (serbest) zamanimin büyük bir kismi  * para karsiligi elden gitmis olan TÜRK  MILLIYETCILIGI * nin

analizine ve bunun kamuoyuna yansitma cabasiyla ugrastim. Hürriyet Gazetesiyle irtibata gectim, TIRSTILAR, simdi ARENE Programindan UGUR DÜNDARI'n yanitini bekliyorum,

anliyacaginiz, ortalikta SANAL gazeteciden gecilmiyor !

Arzu ederseniz, Size gelismeler hakkinda bilgilendiririm !

ilknur
      Katılımcı

tabiki bilgilendirilmek isteriz, aramıza döndüğünüze sevindim.. hoşgeldiniz

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

abi ne büyük işlerle uğraşıyormuşsun sen yaa  !!!

yasemin
      Katılımcı

eren özel islere karismaaa

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

tamam ya tamam  :( :(
      :D :D

esra
      Katılımcı

eren sen levent kiyanin neyi oluyorsun???

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

valla bende bilmiyorum  ??? ???

esra
      Katılımcı

hadi yaa :D

saksu
      Ziyaretçi

Eren akrabası değilmiş, soyağacına baktım. Akraba olmadan aynı soyismi alma durumu…

Levent KIYAN
      Katılımcı

Hosbulduk ILKNUR hanim;

Milliyetcilikde, Atatürkcülükte mangalda kül birakmiyan SAVAS  AY da orali olmadi, cep telefonuna mesaj atali 10 gün oldu, hala tik yok !

Ben, elimi tasin altina sokmaya hazir oldugumu beyan ettim ama bizim meshur vatansever gazetecilerden hala bir ses cikmadi !

lubimaya
      Anahtar yönetici

abi bizim sitenin köşe yazarı olur musun?
      sana çok kıyak bi köşe ayarladım,ne dersin bu fikrime ::)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Eren akrabası değilmiş, soyağacına baktım. Akraba olmadan aynı soyismi alma durumu…

ewet abi onu bende biliyorum yani babannemin anlattığına göre olay şöyle geçiyo :
      – köyde iki tane hidayet aksu varmış birisi benim dedemin babasıymış ikiside hidayet aksu olunca köyde karışıklık oluyormuş o yüzden benim dedemin babası soyismini kıyan olarak değiştittirmiş haliyle bizde kıyan olarak dewam etmişiz…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

bence de sitenin köşe yazarı olcaksa akla ilk gelen isim levent abi 0lmalı

saksu
      Ziyaretçi

abi bizim sitenin köşe yazarı olur musun?
      sana çok kıyak bi köşe ayarladım,ne dersin bu fikrime ::)

Köşe yazılarını birleştirir ve kitap yaparsanız sonra, ilk alıcınız olurum…

Levent KIYAN
      Katılımcı

Mesaj alinmistir, Siz o köseye kendiniz oturun ! anlasilan beraberligimiz buraya kadarmis, hepinize bol köseli yasam !

lubimaya
      Anahtar yönetici

siz ne anladınız onu bilmiyorum ama eğer biri bu sitede köşe yazarı olacaksa o siz olmalısınız…Yine de tercih sizin.Saygı duyarız kabul etmezsenizde

16 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.