Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmasın

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar MSN Messenger Kişisel İletiye Vereceğim Yazıyı Yazdırın Bidaha MSN Acılmasın

• Bu konu 4 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 18 yıl 3 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici
      Tabiki bunu kendi kişisel iletimize yazmıcaz Yazarsak nolur bidaha acamayız

Bakın tekrardan sölüyorum eger merak edip yazarsanız acamazsınız Sora bana aaa gercektende acılmıyor*napcaz şimdi demeyin…Fazla merak ii değildir Cözümü var tabiki ama sora sölicem

Kişisel iletiye karşı tarafa bunu yazdırcaz '' Darwinin teori gerçek* Bush apes ''
      (tırnak ici sadece*tırnaklar haric ve bu yazıyı kopyalayın) yukarıdaki yazıyı kendiniz copy/paste yapmadan elinizle iletinize yazarsanız bişey olmaz*yukardaki yazıyı kopyalayıp karşı tarafa yollicaksınız.Ve böylece bush'a tepki gösteriyoruz gibisinden söleyip karşı tarafı ikna edebilirsiniz

Artık karşı taraf asla ve asla acamaz
      Yanlızca gıcık oldugunuz kişilere yapın
      Arkadaşlarınızla aranız bozulursa sorumluluk kabul etmem

Yorumları bekliyorum arkadaslar

Adım adım yapacağınız işlemler
      Resime göz atın
      uauiauiaea3.jpg

ÇÖZÜM YOLU BUYRUN:Bunu Çözmek İçin; Bu Adresteki C:Documents and SettingsBİLGİSAYARIN ADI Local SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts Dosyaların Hepsini Silin…

ilknur
      Katılımcı

BEN ANLAMADIMM NIYE YAPICAZ BUNU

lubimaya
      Anahtar yönetici

karşındakini msn den mahrum etmek için… ;D

ilknur
      Katılımcı

:D yakışmaz bize kimse yapmasın çok ayıp

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

abi çok hayince bişey bu yaa
        ha ha ha ha    :D :D :D   

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.