Kadınlar marketten alışveriş yapışına bakarak nasıl koca adayı seçer?

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Enterasan Sorular Kadınlar marketten alışveriş yapışına bakarak nasıl koca adayı seçer?

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      saksu
      Ziyaretçi

Bu bilmece-soru karışımı konusunda nette bir yazı okumuştum. Bir yabancı evlilik danışmanı koca arayan kadınlara tiyo veriyordu sitesinde. Orada yazan cevabı bir iki gün sonra yazarım.
      Bu arada isteyen konu hakkında kendi cevabını yazabilir.

lubimaya
      Anahtar yönetici

heralde ne kadar para harcıyor ona bakardı önce.

saksu
      Ziyaretçi

heralde ne kadar para harcıyor ona bakardı önce.

Yanlış cevap… Ne kadar para değil paranın nasıl neye harcandığına bakmaları gerekirmiş, söylendiğine göre…

saksu
      Ziyaretçi

Anlaşılan bu soru pek ilgi çekmedi ve okuyan 20'ye yakın kişinin ancak birinden bir cevap alabildi..

Şimdi sorunun cevabını sanki ben o danışmanın web sitesini hazırlamışmışım gibi yazayım..

Öncelikle eğer kişi marketten, içki, sigara ve kafve gibi maddelerden alışveriş ediyorsa, ondan uzak durun. Çünkü içki ve sigarayı çok içen onun bağımlısı olan bir kişinin ömrü sigara ve içkiden dolayı ortaya çıkabilecek hastalıklar nedeniyle kısa olur. Sizde ömrünüzün kalanını hasta birine bakarak veya tek kalarak tamamlarsınız… Ayrıca maddi olarak da sigara ve içki bütçeyi olumsuz yönde etkiler.

Kişi daha çok hazır gıdalar ve konserve vb. alışveriş yapıyorsa ondan da uzak durun, daha çok taze sebze vb. alışveriş edenlere dikkat edin… Çünkü genellikle  hazır gıda alan kişi büyük ihtimalle yemek yapmayı bilmiyordur. Bu da evlilik boyunca yemek işine karışmayacağını gösterir. Ama eğer taze sebze alan biri olursa seçilecek, yemek yapmayı bilmesi nedeniyle eşine mutfakta da yardım edecektir..

Aslında daha çok şey yazıyorda sayfa da ama, aklımda kalanlar sadece bunlar

gurkansinel
      Katılımcı

başkası için alışveriş yapıosa hayatımızın fırsatınıda kaçırabiliriz:)

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.