İlk Oto kullandığınz da kaç yaşındaydınız ve duygularınız nelerdi : )

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Yeşilyurt Serbest Kürsü İlk Oto kullandığınz da kaç yaşındaydınız ve duygularınız nelerdi : )

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      taner_karakaya
      Katılımcı

ben hiç kullanamdım için bişey diyemicem :) :) :)

lubimaya
      Anahtar yönetici

ben kullandım 81 model ford münübüstü.hiç zevk alamadım 2 adım gittiydim istop etmişti :D

taner_karakaya
      Katılımcı

:D :D :D :D :D :D abi sen kullanmasını bilmiyosun galiba :D :D :D :D :D :D :D

yasin
      Katılımcı

bende hemen hemen 9.10 yaşalrında araba sürdüm oda köyde dedem kullandırıyor o kadar :D :D :D :D ;D

Eren kıyan
      Ziyaretçi

abi ben hiç unutmuyorum daha 7-8 yaşındaydım babam sokağın başından girerdi bende hep top oynardın ne hayra elametse  :D  topu bırakırdım babamın kucağına oturur evin oraya kadar sürerdim ( babamın yardımıyla ) sonra geri döner top oynamaya dewam ederdim…

hey gidi günler heyy    :'( :'(

Eren
      Ziyaretçi

abi ben hiç unutmuyorum. daha 7-8 yaşındaydım babam sokağın başından girerdi bende hep top oynardın ne hayra elametse  :D  topu bırakırdım babamın kucağına oturur evin oraya kadar sürerdim ( babamın yardımıyla ) sonra geri döner top oynamaya dewam ederdim…

hey gidi günler heyy      :'( :'(

taner_karakaya
      Katılımcı

olum sen benim gördüm her zaman dilimi içinde hep top oynuyosun hangi ara araba sürüyüyosun sen :D :D :D :D ;)

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.