İlk Oto kullandığınz da kaç yaşındaydınız ve duygularınız nelerdi : )

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Yeşilyurt Serbest Kürsü İlk Oto kullandığınz da kaç yaşındaydınız ve duygularınız nelerdi : )

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      taner_karakaya
      Katılımcı

ben hiç kullanamdım için bişey diyemicem :) :) :)

lubimaya
      Anahtar yönetici

ben kullandım 81 model ford münübüstü.hiç zevk alamadım 2 adım gittiydim istop etmişti :D

taner_karakaya
      Katılımcı

:D :D :D :D :D :D abi sen kullanmasını bilmiyosun galiba :D :D :D :D :D :D :D

yasin
      Katılımcı

bende hemen hemen 9.10 yaşalrında araba sürdüm oda köyde dedem kullandırıyor o kadar :D :D :D :D ;D

Eren kıyan
      Ziyaretçi

abi ben hiç unutmuyorum daha 7-8 yaşındaydım babam sokağın başından girerdi bende hep top oynardın ne hayra elametse  :D  topu bırakırdım babamın kucağına oturur evin oraya kadar sürerdim ( babamın yardımıyla ) sonra geri döner top oynamaya dewam ederdim…

hey gidi günler heyy    :'( :'(

Eren
      Ziyaretçi

abi ben hiç unutmuyorum. daha 7-8 yaşındaydım babam sokağın başından girerdi bende hep top oynardın ne hayra elametse  :D  topu bırakırdım babamın kucağına oturur evin oraya kadar sürerdim ( babamın yardımıyla ) sonra geri döner top oynamaya dewam ederdim…

hey gidi günler heyy      :'( :'(

taner_karakaya
      Katılımcı

olum sen benim gördüm her zaman dilimi içinde hep top oynuyosun hangi ara araba sürüyüyosun sen :D :D :D :D ;)

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Havadis

Zaman Tüneli

Hoş geldin!

Giriş için bilgilerinizi giriniz

Sana Yeni Bir Hesap Açalım

Eksik yerleri doldurun biz size döneceğiz

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.