Bugün Kimler MSN Açmış !Bulalım!(programsız)

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar MSN Messenger Bugün Kimler MSN Açmış !Bulalım!(programsız)

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim kendim test ettim denedim ve buldum.

msn listenizde kim o gün oturum açtıysa çevrimdışı olsa dahi profil fotoğrafı çıkar.

mesela;
      bugün öğleden sonra msn inizi açtınız. birkaç kişinin sizden önce oturum açıp açmadığını merak ediyosunuz?

yanıt çok basit:msn listenizi açın kişi adlarının hemen solunda msn logosu vardır (hani çevrimdışı olduğumuzda kırmızı yanan,çevrimiçinde yeşil yanan) o açıp açmadığını merak eden arkadaşınızın üstüne gelin logosuna tıklayın sol tarafa ufak bi pencere açılacak açılan pencerede yeşil renkli msn logosu varsa o kişi o gün oturum açmamıştır. eğer kişinin profil fotoğrafı çıkıyosa yani msn ine koyduğu avatar resmi çıkıyosa o kişi o gün oturum açmıştır…

gurkansinel
      Katılımcı

aborey iyiymiş bu ; la mahmut , hikmeti gördünmü demeye son

mesudiyeli
      Katılımcı

Gökhan arkaşamızın söylediği olay ancak aşağıdaki koşulda gerçekleşebilir;

Eğer sizin MSN adresiniz tüm gün açıksa ve MSN adresiniz açıkken sizin listenizde olan bir kişi oturum açar ve bu kişininde görüntü resmi yüklü olursa bu durumda kişinin sizin bağlı olduğunu süre kapsamında çevrimiçi olduğunu anlayabilirsiniz.

Aşağıdaki durumlarda ise gerçekleşmez;
      Sizin MSN adresinizi 14:00'da, başka bir arkadaşınızda MSN adresini 13:00'da açtığını ve aynı arkadaşınızın 13:10'da MSN adresini kapadığını varsayalım. Bu durumda arkadaşınızın görüntü resmini göremezsiniz.

Mesela sizin MSN adresiniz 5 gündür açık ise ve herhangi bir kişi 5 gün içinde bir kere dahi MSN ye girmiş olsa bile o gün içinde MSN ye girmediği durumda bile görüntü resmi gözükür.

gurkansinel
      Katılımcı

milleti kandırmayalım admin bey :)

lubimaya
      Anahtar yönetici

dikkat edilecek husus birkaç kişinin sözüdür.bu bir kaç kişide zaten yukarda mesudiyeli nin dediği koşula uyacağını düşündüğümdendir.kimse kimseyi kandırmıyo birbirimizi kandırmayalım ;)

soner
      Katılımcı

yaaa neye gerek:) piskopatmısınız abicim siz.. :):):) hem neye yarar:):)

ben sizin online olup olmadığınızı anlıyorum zatii..

hergün basşka bişi yazıosunuz msn nize.. allalala:)

mamaklı
      Katılımcı

bugün kimler msn açtı

yasemin
      Katılımcı

süper bu ya cok beyendim
      bu yeni yüzler yani smilylerde süpermis ellerine
      saglik gökhan abicim bir numarasin resmen :-*

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.