Bu Tir çok Başka.gözlerinize Inanamiycaksiniz

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Yeşilyurt Serbest Kürsü Bu Tir çok Başka.gözlerinize Inanamiycaksiniz

• Bu konu 7 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 18 yıl 9 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

35.000 hp. tır,dizel ve km de 1 ton yakıt harcıyor.hızı ortalama 650 km.bu oyuncakların bedeli de 110.000.000 ile 130.000.000 dolar arasında değişiyor.tabi öncelikle bir benzin istasyonunu kendinize sponsor olarak seçmeniz lazım

jte9ni.jpg

jtg4ou.jpg

truckb2lj.jpg

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

abi bunlar ''shell''in tırları dimi yani onun amplemini gördüm de o yüzden dedim
      arabalarda pardon tırlarda maaşallah alev topu gibi  her tarafından ateşler çıkıyooo  :D :D

gurkansinel
      Katılımcı

fiyatları çok abartı geldi , üzerlerinde jet motorları var kanat taksanız havalanacak gibi. Galiba kontak üzerindede şöyle bi uyarı var “LÜTFEN ARACI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE ARACIN ARKASINDA CANLI VE BAŞKA ARAÇ OLMAMASINA DİKKAT EDİNİZ”

lubimaya
      Anahtar yönetici

ışıklarda düşünemiyorum arkada bulunan araçları ;D

serkan_aydoğan
      Katılımcı

bu tırı bende kullanmak istiyorumm  :)

yasemin
      Katılımcı

“LÜTFEN ARACI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE ARACIN ARKASINDA CANLI VE BAŞKA ARAÇ OLMAMASINA DİKKAT EDİNİZ”

bende ayni fikirdeyim  :D

taner_karakaya
      Katılımcı

Tır süper onu kullanmanın zevkide bi başka olur hani çuvalla mazot taşımak lazım arkada ama :D :D :D :D

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

cidden bu tırlara kanat taksanız uçar yanii  !!! 

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Havadis

Zaman Tüneli

Hoş geldin!

Giriş için bilgilerinizi giriniz

Sana Yeni Bir Hesap Açalım

Eksik yerleri doldurun biz size döneceğiz

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.