Avrupa’da eşi yok!

• Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 18 yıl 8 ay önce Eren tarafından güncellenmiştir.
1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

F.Bahçe'ye 6 puan fark atan Vestel, Avrupa'da en yakın rakibiyle arasını bu kadar açan tek takım

Fenerbahçe'ye altı puan fark atan Vestel, Avrupa'nın büyük liglerinde en yakın rakibiyle arasını bu kadar açan tek takım

Dört büyüklerin saltanatına son veren Vestel Manisaspor, gösterdiği müthiş performansla Avrupa'da da sesini duyurmaya başladı.
      Ersun Yanal ve öğrencilerinin muhteşem grafiği ne kadar sürer bilenmez ama, Vestel Manisaspor 9. hafta sonundaki istatistiklerde Avrupa'nın da zirvesine yavaş yavaş çıkıyor. Oldukça kısıtlı imkanlarla kurulan Ege ekibi, ikinci sıradaki Fenerbahçe'ye 6 puan fark atarak Avrupa'nın büyük liglerinde puan farkını en çok açan ekip olmayı başardı. Avrupa'nın büyük liglerinde performans olarak Vestel'i sadece Fransa'nın dev ekibi Lyon geçebildi. Vestel 9 haftada 23 puan toplarken, Lyon 25 puan topladı.
      Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Manisaspor'un şampiyon olmaması için bir neden görmediğini söyledi.
      Zorlu, İyi bir futbolla sonuca gitmek çok güzel. Futbolcularımızı da maç sonuna kadar mücadeleden kopmadıkları ve kazanma azimleri için tebrik ediyorum. Vestel'in adı artık Anadolu Aslanları. Böyle inançlı bir şekilde devam edersek şampiyonluk gelir dedi.

Vestel tarih yazdı

Son 20 yılda hiçbir Anadolu takımı dört büyüklere Vestel kadar puan farkı atmamıştı

Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe'nin önünde lider durumda bulunan Vestel Manisa, Trabzonspor dışında hiçbir Anadolu takımının yapamadığını gerçekleştirdi.
      Ersun Yanal yönetiminde ligin tek namağlup takımı olma unvanını da elinde bulunduran Manisa ekibi, lig ikincisi Fenerbahçe ile puan farkını altıya çıkarırken, son 20 yılda dört büyüklerle farkı bu kadar açan ilk Anadolu takımı oldu.
      Bu dönemde çeşitli sezonlarda Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Kocaelispor, Samsunspor, Eskişehirspor, Bursaspor gibi takımlar liderliği uzun süreler ellerinde tutmalarına rağmen bu ekiplerle farkı en fazla ikiye çıkarabildi. Bu arada şampiyonluğun doğal adayı olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un Anadolu takımlarına karşı kaybettiği puanlar da rekor seviyeye yükseldi.
      Yenilgisiz Vestel Manisaspor Ersun Yanal yönetiminde 23 puanla zirveye oturup lige damgasını vururken, şampiyonluk için yola çıkan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ilk dokuz hafta sonunda Anadolu takımlarından büyük darbe yediler. Trabzonspor ve Galatasaray 12'şer, Fenerbahçe 10 ve Beşiktaş 5 puanı Anadolu takımlarına karşı kaybetti. Dört takımın toplam kaybı daha şimdiden 39 puana ulaştı.

NECMİ KEPÇETUTAN-MİLLİYET

Eren
      Ziyaretçi

abi sen  bu  kadar  uzun yazmışsın ama … Ayıp olmazsa  ben çok  kısa bişey yazcam…

TEBRİKLER  VESTEL  MANİSA…   ( her ne kadar beni  duymasanda )

;D ;D

1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.