Aşıklar diyarı..

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

rap

soner
      Katılımcı

rap

soner
      Katılımcı

UNUTMA! NASIL SENSIZLIGI BEN YARATMADIMSA TADACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK…

KENARDAN BEN GECEYIM YOL SENIN OLSUN BEN ZEHIR ICEYIM SU SENIN OLSUN BI SEVGILI BULMUSSUN HAYIRLI OLSUN BI TANE DE BENIM VAR HABERIN OLSUN.

SOKAKTA BIR KIZ GORDUM TAKILDI GOZLERIM GOZLERINE, ASIGIM ZANNETTI BENI KENDINE, HALBUKI NE BILSIN, BENZIYORDU GOZLERI GOZLERINE

SENDEN SEVGI DILEDIGIMDE YALVARDIGIMI SANMA. BENIM KITABIMDA OLESIYE SEVMEK VAR, AMA YALVARMAK ASLA.

O KESTANE RENKLI GOZLERIN, SENI HEP SEVERIM, EGER ISTESEM BANA BIR OPUCUK VERIRMISIN, VERIRSEN SEVINIRIM.

SEVGI YUREK ISTER SEN YALANCISIN SEVGIDEN ANLAMAYAN BIR ZAVALLISIN,

Alem bizimdir ferman gerekmez,kurtlar diyarında ÇAKAL lar ölmez

SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM

KIMLER ICIN DOKMEDIMKI GOZYASI,SENIN ICIN DOKUYORSAM NE CIKAR.OMUR TEMELINDEN HER BIR TASI,SENIN ICIN SOKUYORSAM NE CIKAR…

GULUSUNE BIN KIRSUN SIKSADA OLUM UNUTMA UMUDA KURSUN ISLEMEZ GULUM

HAYAT BIR TIYATRO DEDILER HERKESE BIR ROL VERDILER. EN ZORUNU BANA VERDILER.ONCE SEV SONRA UNUT DEDILER.

GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR…

SOYLE NERDE YANLIS YAPTIK,INANMAZDIK SOZUNE ,HIC GUCUM YOK ZAMANI CEVIRMEYE,GORMESENDE DUYMASANDA,YASARDIM YINE BU ASKI SESSIZCE…

SENIN ICIN OLMEK VARSA OLURUM FAKAT SENI DE YANIMDA GOTURURUM…

SEVMEK BIR BAKIMA ZAMANINI VERMEKTIR, ZAMAN ARALARINI DOLDURMAK DEGIL, SABAHLARI BIRLIKTE UYANMAKTIR VE YELIN SESSIZLIGINI GECENIN GIZEMINI BAKISA BAKISA DUYUMSAMAKTIR SONRA BIRBIRININ DAMARLARINDA BIR KAVURGAN KAN GIBI DOLANMAKTIR…

ELVEDA BU SON SÖZÜMDÜR SANA MERAK ETME DÖNMEYECEĞİM ASLA AKLIMDA SEN VE BEN SENİN ADINI SÖYLERKEN BOŞLUĞA
      İŞTE BENİM İLK ADIMIMDIR SONSUZLUĞA

Aşkın için çoktan geçtim canımdan esirinim kovma beni kapından; inanmıyorsan sana olan sevdamdan; vur boynuma zinciri ben hazırım sultanım

Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yürüken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim

Sigara ve alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş.kimin acelesi var ki 

Aşk büyük bir yatırımdır! Çocuklarda faizidir.

Tanrım tümçiçeklerin solduğu öyle bir sonbahar gecesi al ki canımı vefasız yar koyacak tek bir gül bile bulamasın mezartaşıma…

Eger evlilik eglenceli bir sey olsaydi, nikahi belediye memuru kiymazdi.

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor

soner
      Katılımcı

ßIz SokakLarda ßüyüdük kIzIm, baLLI ekmek yemeyI bILmeyIz. 15 yaSInda ßIzI kasIp kawuran dünyAya, 16 ya$Inda bIzI satan kIzLara sava$ açtIk. Her ne kAdar sosyetenIn üst ßasamakLarInda yerImIz oLmasa da her kahwehane de masamIz her kavgada adImIz her güzeL kIzda da resmImIz vardIr'

|BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI,LAKİN AÇ İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI

BU ŞEHRİN BÜTÜN DUVARLARINA
      -SENİ SEVİYORUM-YAZSAM KANIMLA
      BELEDİYENİN AÇTIĞI BÜTÜN ÇUKURLARI
      DOLDURSAM KANIMLA
      BU ŞEHİRDEKİ BÜTÜN GÜLLERİ
      SULASAM KANIMLA
      BOĞAZIN SOĞUK SULARINA
      ADINI YAZSAM KANIMLA
      SEN SADECE BİR DAMLA GÖZYAŞI AKITIR MISIN ?
      BİTTİ DEDİĞİN AŞKIMIZA …

Konuşmuyoruz diye muhabbet bilmez sanma biz boş muhabbete takılanlardanız..
      sek rakıyı bardağa koyunca muhabbeti meze yapanlardanız

AŞK BİR KİŞİ İÇİN FELAKET
      İKİ KİŞİ İÇİN SEFALET
      ÜÇ KİŞİ İÇİN CİNAYETTİR

Sonunda ögrendim…
      en sonunda öğrendim galiba ya da kafama vura vura zorla ögrettıler…neyı mı?
      aklımı kullanmayı…
      ıyıce tanımadan hıc bır ınsana baglanmamayı…
      benı takmayanı takmamayı…
      verdıgım degerı haketmeyen ınsanları silmeyi…
      arkama donup bakmamayı…
      ınsanları degıstıremıycegımı…
      ınsanların doldurusuna gelmemeyı…
      çamura taş atmamayı(mutlaka ustunuze sıçrar)…
      hiç kımse ıcın kendıme saygımı yıtırıcek bır sey yapmamayı…
      gözyaslarımın degerını bılmeyı ve onları degmıycek seyler ıcın harcamamayı…
      bır cıft tatlı soze kanmamayı…
      ben ızın vermeden kımsenın benı uzemıycegını…
      kendımın herseyden onemlı oldugunu ögrendim!

|Koseye Oturmuş Esrar Çeken,Çarşaf Paketi Cebinde Gezen,Canı SıkıLDı mı Adam Kesen Aşık GorurSen Beni HatırLa|

| Emanetimiz cepimizde,sewgimiz yüreğimizde,kim ne diyebilir ki bize gelmişiz 18 imize.: |

Hayatta üç şeyi sevdim seni kalbimi, ümit etmeyi.Seni sevdim sensin diye kalbimi sevdim seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim belki seversin diye.

Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner.

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
      Onun güzelliğini yalnız ben biliyorsam bu aşktır. Hiç kimse bilmiyorsa bu yalnızlıktır.

Hani o gün, beni anlayan sen gitmiştin ya, seni başkalarında aradım ama yoktu beni senin kadar anlayan. Yine de üzülme, çünkü ben seni sensiz de sevebiliyorum.

Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi düzen verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!
      Gidenler yokluklarıyla değil, giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler.
      En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme, unutma ki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
      Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
      Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir.
      Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar; en uzun yolculuklar bir adımla başlar; gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar.
      Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim. Sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için.
      Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır.
      Ben toprağım suyum sensin; ben yaprağım dalım sensin; ben ilkbaharım yazım sensin.
      Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana; akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana; eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana.
      Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun. Sen yeter ki iyi uyu bir tanem.
      Bir yağmur damlası ‘seni seviyorum’ anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın inan ki her gün yağmur yağardı.
      Ne seni unutmak için bir çabam var içimde ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar… Ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var…
      Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer.
      Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliyorsa insana, uzakta olduğun için tutkunum sana. Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana.
      Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlar.
      Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum. Yaşamak varken yaşayamamış olmakta.
      Yarınlar hep güzel olacak derler. Oysa bugünler de dünlerin yarını değil mi?
      Güneşi seviyorum diyorsun, güneş açınca kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun, yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim, çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.
      An gelir insan gülerken ağlarmış, gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilir misin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
      Sana sevgimi yıldızlara benzetiyorum. Seni ne kadar mı seviyorum? Artık benim de yüreğimde bir gökyüzüm var.
      İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. Hepsi de gökyüzündeydi. Ama ben güneşi, yani seni seçtim. Senin için bin yıldızdan vazgeçtim.
      İçine düşen her hüzün damlası, seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatsın sana.
      Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgi bulmaktır.
      İnsanlar bir gül peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaları göremezler

soner
      Katılımcı

Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi.

Aşkı reddetmek, güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için, doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmek gibidir.

Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum.

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.

Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok… Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya.

‘Seni seviyorum’ derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç ‘seni seviyorum’ demedim.

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: geçip giden zaman.

Seni günde bir defa düşünüyorum, o da yirmi dört saatime mal oluyor.

Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücüğün sizi aptal etmesine asla!

Bu güzel aşkımıza nokta koyma. Sana kucak dolusu VİRGÜL getirdim: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
      Uçurumun kenarında da olsan, sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse.
      Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum!
      Aşk bir elma şekeridir. Şekeri yersin sapı kalır.

bir sabah boş evinde üşüyerek uyanacaksın
      titrek kalbini eski mektuplara saracaksın
      ben senle bir günü bir ömre kıyaslarken
      sen benden bir haber başka kollarda uyuyormuşsun
      olsun avuçlarında ben boynunda benim kokum
      ben seni çoktan unuttum

soner
      Katılımcı

arkadaşlar inşallah begenirsiniz gelen yorumlara göree devamıı gelicekk.. cok mu geyik oldu be:):)

PINAR AKSU
      Katılımcı

yok iyiydide beni aşıyo ben lisedeyken yazıyodum bunları :D

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • ‘Aşıklar diyarı..’ konusu yeni yanıtlara kapalı.