1 milyon nerede ? ?

• Bu konu 5 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Eren Kıyan
      Ziyaretçi

3 iyi arkadaşsınız ve bir restauranta gidiyorsunuz.hesap 30 milyon geliyo hepiniz 10 ar milyon veriyosunuz…fakat garson sonunda anlaşılıyo ki hesap 25 milyonmuş… geriye 5 milyon kalıyoo garson parayı eşit paylaştırmak için hepinize birer milyon daha geri veriyor ve 2 milyonuda kendi cebine atıyor…
      garson size 1 milyon geri verince hepiniz 9 ar milyon vermiş oluyosunuz…
      9×3= 27
      27+2=29 hani 2 milyonda kendi cebine atmıştı…ama siz 30 milyon verdiniz 1 milyon nerede ? ? ?

hadi başarılar ! ! !

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

hadi size bi ipucu veriyim…
      işlemi tersten yapmaya çalışın yani hesabı 25 milyon alarak…

lubimaya
      Anahtar yönetici

her birinden 9 lira çıkıyo.cepten çıkan paranın toplamı 27 lira 2 lirasını garson alıyo 25 lirası yemek ücreti 3 lirada ceplerinde.toplam 30 lira.olay bu yani.

lubimaya
      Anahtar yönetici

bunu bilin;

bir tutuklu !mapushaneden çıkmak için iki kapı var.Kapının biri çıkış diğeri ise geri mapushaneye götürüyo.kapılarda da birer gardiyan var.Gardiyanların biri hep yalan söylüyor biri de hep dogru söylüyor.Tutuklunun ise çıkmak için bir soru sorma hakkı var.Tutuklu ne sormuş ve çıkmıştır?

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

her birinden 9 lira çıkıyo.cepten çıkan paranın toplamı 27 lira 2 lirasını garson alıyo 25 lirası yemek ücreti 3 lirada ceplerinde.toplam 30 lira.olay bu yani.

ya gökhan abi sen herşeyi bilmek zorunda msısın ya…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

bunu bilin;

bir tutuklu !mapushaneden çıkmak için iki kapı var.Kapının biri çıkış diğeri ise geri mapushaneye götürüyo.kapılarda da birer gardiyan var.Gardiyanların biri hep yalan söylüyor biri de hep dogru söylüyor.Tutuklunun ise çıkmak için bir soru sorma hakkı var.Tutuklu ne sormuş ve çıkmıştır?

ben bu soruya benzer bi soruyu biliyodum ya…
      cvbınıda biliyodum ama unuttum şimdi , merak etme abi en kısa zamanda sorunun cvbı hazır…

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.