Exa Sistem 6 Dilde Sözlük v1.1*YENİ*(Türkçe/İng./Alm./Fran./İtaly./İsp.)

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Bilgisayar Full Program Exa Sistem 6 Dilde Sözlük v1.1*YENİ*(Türkçe/İng./Alm./Fran./İtaly./İsp.)

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

Türkçe – İngilizce – Almanca – Fransızca – İtalyanca – İspanyolca
      Sözlük Türkçe sözcüklerin Türkçe – İngilizce – Almanca – Fransızca – İtalyanca – İspanyolca olduğu gibi, diller arasında çapraz özelliğinde ( örneğin İtalyanca – Almanca gibi) sözlük olarak da kullanılabilir.

Download (indir.gif)

saygılarımla….

gurkansinel
      Katılımcı

sitemizde download crack warez abidik gubidik yasak demeyeceğim çünkü bu bana lazım :D😀

soner
      Katılımcı

sitemizde download crack warez abidik gubidik yasak demeyeceğim çünkü bu bana lazım :D😀

yok hojam yok  .. ücretsiz program direk link verdim o yüzden.. seni bilmem ama benim cok işime yaradı paylaşmak istedim.. uleenn bi güzel programı indirip peşine de yine beni engellemeyesin sen simdi:):):):):)

gurkansinel
      Katılımcı

:D ben nasıl engelleyeyim ben zaten üyeyim adminler desen işini yapmıo çaktırmaaaa

soner
      Katılımcı

:D ben nasıl engelleyeyim ben zaten üyeyim adminler desen işini yapmıo çaktırmaaaa

hepiniz şinel siniz karıştırom gökhan gürkan diye:) kusura bakma eger sana laf koyucu eylemlerim olduya onların hepsi gökhana dır ok:)))
      tepe tepe kullan..

lubimaya
      Anahtar yönetici

emeğine sağlık…

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Zaman Tüneli

Tekrar Hoş geldin!

Lütfen bilgilerinizi giriniz

Üyelik Oluştur!

Bu üyelik dernek üyeliği değildir.

Yeni Şifre Oluşturun

Lütfen kullanıcı adınızı veya mail adresinizi yazınız.