Savas Gemisi

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

Bir savas gemisi karanlik ve sisli bir gecede yol aliyormus. Derken kaptan köskündeki komutan tam karsida ve uzakta üzerlerine dogru gelen bir isik farketmis. Hemen karsi tarafa sinyal göndererek su mesaji geçmis: -“Derhal rotanizi 30 derece doguya çeviriniz” Karsidan aninda cevap gelmis:
      -“Sen rotani 30 derece batiya çevir!” Komutan sasirmis, biraz da sinirlenmis, mesaji tekrarlamis:
      -“Rotani derhal 30 derece doguya çevir, emrediyorum!” Karsidan cevap:
      -“Asil sen rotani 30 derece batiya çevireceksin!”
      Komutan öfkeden küplere binmis, bir mesaj daha yollamis.
      -“Ben 30 yillik kaptanim, sana son kez emrediyorum, rotani 30 derece batiya çevir!”
      -“Sen 30 senelik kaptansan ben de 20 senelik denizciyim, sen rotani 30 derece doguya çevir.”
      Komutan, o kadar sinirlenmis ki, hemen mürettebata bütün toplari atese hazir hale getirmelerini emretmis ve son kez bir mesaj göndermis: -“Burasi bir savas gemisi, derhal rotani 30 derece batiya çevirmezsen atese baslayacagiz.”
      -“Burasi da bir deniz feneri.. Sen rotani bir an önce 30 derece doguya çevirmezsen birazdan kayalara çarpacaksin”

ERTEKİN
      Katılımcı

Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik  yıldönümlerini kutluyorlardı. Sam birden eşine bir soru sordu:
      – “Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç  aldattın mı?” 
      –  “O da nerden çıktı?” diye sinirlendi eşi, “cevabı öğrenmek istemezsin herhalde” dedi.
      “İsterim” dedi Sam. “Lütfen anlat.”
      – “Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç  kez aldattım” diye cevap verdi eşi.  Kimlerdi bunlar?” diye sordu Sam.

“İlki” diye  anlatmaya başladı eşi “hani sen 30 yaşındaydın ve kendi  kliniğni  kurmak
      istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir  banka  müdürü eve  geldi; hiçbir sey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve  sen en modern aletlerle kliniğini açabildin…”
      – “Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili
      karıciğim” dedi Sam.
      “Peki ikincisi?”

– “Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmistin ya, kritik  bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti  gösteremiyordu. Her an  ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı  geldi,
      ameliyatinı yaptı. Sen  hayata döndün” dedi eşi.
      – “Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak  için  kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi?
      Peki üçüncü aldatışın?”

– “Hatırlıyor musun, yıllar önce diş  hekimleri odası başkanı olmak
      istemiştin de 369 oy eksikti…(!)

erkan şinel
      Katılımcı

hahahahahaha…. uyyy uhahahahahahaha

admin
      Anahtar yönetici

adam sorduğuna soracağına pişman olmuş ::)

orhan
      Katılımcı

super dıscı fıkrası ………

ERTEKİN
      Katılımcı

EVLİLİK KARARI

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu.
          En sonunda doğru kararý verebilmek için bir test yapmaya karar verdi.
      Her birine 1000$ verdi ve bu parayı istediğiniz gibi harcayın” dedi..

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik  salonlarına gitti.
      Genç erkeðe geri geldiğinde söyle dedi:
      – Senin için en güzeli ben olmak istiyorum,çünkü seni seviyorum!”

İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden
      bir sürü video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve şöyle dedi:
      – “Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir,senin mutlu olmanla
      bende mutlu olacak.”

Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli  yatırım alanlarında  kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
      -“Bana verdiğin  parayı birlikte yaþayacağımız mutlu bir gelecek için  çoğalttım, çünkü
      seni seviyorum!”

Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek şöyle dedi:
      -“Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için  bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise
      senin adına fakirlere yemek dağıttım.”

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için
      epey bir süre düşündü düşündü düşündü…..
      ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi…

Özge Kıyan
      Katılımcı

puhahaahahah :D :D

demmet
      Katılımcı

;D ;D ;D

7 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Havadis

Zaman Tüneli

Hoş geldin!

Giriş için bilgilerinizi giriniz

Sana Yeni Bir Hesap Açalım

Eksik yerleri doldurun biz size döneceğiz

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.